Quality

Norbert Kirchmair, Technical Support Küppersbusch

Met het DIN ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem garandeert Küppersbusch kwaliteit en biedt haar klanten toegevoegde waarde met het gestelde doel.

Door gestructureerde en beheersbare processen alsook afgebakende verantwoordelijkheden, creëert het kwaliteitsmanagementsysteem een belangrijke, individueel op het bedrijf afgestemde, bouwsteen voor het management als geheel en stelt daarmee de klanttevredenheid centraal. Daarnaast vormen de eisen van de norm de basis voor een voortdurend lerend en verbeterend bedrijf. De duurzame ontwikkeling vormt daarbij de basis voor het verhogen van de klanttevredenheid en het beveiligen van de eigen toekomst.

 

 

Juist voor de klantenservice is het thema kwaliteit een zeer belangrijk punt. Iemand die dit echt begrijpt, is Norbert Kirchmeir.

Sinds 1978 is hij werkzaam bij de klantenservice van Küppersbusch, in het jubileumjaar bijna 37 jaar!Daarvan heeft hij 20 jaar ervaring opgedaan als technicus in de buitendienst met veel klantcontact. Sinds 16 jaar werkt hij op de afdeling “Technische Ondersteuning” en bekommert zich onder andere om de opleiding en training van nieuwe technici.

 

Alle inzet van technici draagt bij aan de kwaliteitsverbetering van de Küppersbusch apparatuur. Door direct contact met de eindgebruikers krijgen wij een ongefilterte terugkoppeling over onze huishoudelijke apparatuur. Deze belangrijke informatie wordt regelmatig aan het productmanagement en de productie doorgegeven.

Het kwaliteitslaboratorium

Met ons eigen kwaliteitslaboratorium biedt Küppersbusch de zekerheid dat alle producten aan de eisen en wensen voldoen die aan een topmerk worden gesteld. Hieronder volgen slechts drie voorbeelden uit het omvangrijke taakgebied:

 

De inductie veldtest en de warmtemeting: Hier test het laboratorium de prestaties met verschillend kookgerei zodat met alle in de handel zijnde pannen het beste resultaat wordt verkregen. Bovendien worden de kooktijden, de vlakheid en de dichtheid van het aanrecht getest zodat alleen de hoogste kwaliteit het bedrijf verlaat.

 

De elektronicatest: Test onder andere regelnauwkeurigheid, opwarmtijd en warmteverdeling.

De testkeuken: De huiseigen testkeuken voert uitgebreide bak- en gaartests uit waardoor de gerechten nog beter smaken. De geteste recepten vindt u op de Küppersbusch Homepage.