Küppersbusch wereld

Flagship Shanghai

Op 30 mei 2014 openden de twee gevestigde Duitse bedrijven Poggenpohl en Küppersbusch hun eerste gezamenlijke studio in de Chinese metropool Shanghai. Samen met de bekende Chinese actrice Angelababy verwelkomden de managers de vele hooggeplaatste gasten op de gala-avond en presenteerden ze een indrukwekkende keuken showroom met een expositiegebied van 2.800 m². Een uitgebreid amusementsprogramma, een exclusieve optreden van de Chinese zangeres Sunnan en vele culinaire lekkernijen, bereid door Michelin-sterren Chef Franckelie Laloum uit Parijs, hebben er een aangename en glamoureuze avond van gemaakt.


Architecturaal gezien is de studio ook een meesterwerk op zich. Eersteklas ontwerpconcepten en functionele keukenoplossingen in een buitengewoon gebouw maken de nieuwe studio in Shanghai een echt hoogtepunt - ook voor Küppersbusch. Het is altijd een eer voor ons de kans te krijgen om onze innovatieve producten in een even innovatieve omgeving aan te bieden.

Chalet Wijngaard Eichenstein, Merano

Eichenstein is een klein stukje paradijs, gelegen in een adembenemende omgeving in Montefranco boven Merano op een hoogte van 550 meter. Beschermd in het noorden door de torenhoge bergketen Texel, biedt het een breed uitzicht over de Adigevallei in het zuiden, waar wijnen gedijen.

 

Maar niet alleen wijn gedijt hier,  de mensheid, ook. Het hoogtepunt op Eichenstein is het chalet, gelegen op een unieke, rustige locatie in het hart van de wijngaard. Het beschikt over een stijlvolle inrichting, een adembenemend uitzicht over de Merano Adige vallei en de omliggende bergen, een Infinity zwembad in een  vredig open landschap en  natuurlijke wijngaarden! Een droom plek. Het luxe chalet is exclusief uitgerust met Küppersbusch producten - uiteraard ook met een wijnkoeler.

Wonen onder de beukenbomen: Frankfurt / Duitsland

In 2016, aan de rand van Frankfurt, op een parkachtig stuk grond omringd door oude beukenbomen, bouwde een jonge familie hun droomhuis in een hedendaagse stijl. De keuken met open eetkamer is het communicatieve hart van het Huis. Toegankelijk van twee kanten, de schuifdeuren naar de woonkamer kunnen worden geopend vanaf de keuken en eetkamer,  om zo één ruimte te vormen.      

 

Met de handgreeploze vormgeving past de witte keuken perfect bij de Puristische stijl van het huis. Voor hun ingebouwde Küppersbusch toestellen kozen zij voor de Black Velvet lijn. En ze zijn gegaan voor onbeperkt keukenplezier - een oven, gecombineerde stoomoven, een geautomatiseerde koffiezetapparaat, een compacte tv boven een 90 cm brede inductie kookplaat, geïntegreerde koelkast en vriezer, plus vaatwasser ... Maar dat is niet alles! Als echte wijnkenners hadden ze ook een wijnkoelkast nodig. Zo konden ze kiezen uit 5 Küppersbusch wijnkasten, elk met een capaciteit van 99 flessen, die nu in hun wijnkelder liggen.

 

 

 

Rivier cruiseschepen Amastella en Amaviola, Nederland

 

AmaStella en AmaViola zijn zeker een van de modernste riviervaartschepen ter wereld. Dit omvat het ontwerp van de schepen zelf, tot de modaliteiten benedendeks.

 

Dus natuurlijk is het restaurant menu ook uitstekend. Of je nu voor een gastronomisch diner met een selectie wijnen, of voor het kapiteindiner   met slechts een paar andere gasten kiest - er is voor elk wat wils. Alle keukens aan boord zijn uitgerust met kwalitatief hoogwaardige Küppersbusch toestellen, die meer dan voldoen aan de veiligheidsvoorschriften voor schepen. Het hart van de twee schepen is de keuken op het kapiteinsdek. Hier worden slechts een select aantal gelukkige gasten  uitgenodigd om samen te koken en zich later bij de kapitein te voegen voor het diner. De keukenervaring op zich is zeker een onvergetelijk hoogtepunt, omdat de apparatuur en apparatuur aan boord van deze schepen echt hypermodern zijn.